Dutch IT Cloud Event

23/06/2020

23/06/2020

10:00 AM To 3:00 PM

https://www.eventbrite.nl/e/registratie-dutch-it-cloud-event-92463106641

Free

Event Description

Dutch IT Cloud Event: 23 june 2020 – Save the Date!

Op 23 juni vindt in Fort Voordorp het Dutch IT Cloud Event plaats. Bij dit event, georganiseerd door Dutch IT Channel, komt de IT-industrie samen. Leveranciers, distributeurs, IT-dienstverleners, maar ook IT-beslissers krijgen inzicht in de voordelen van Cloud als business technologie. Op deze dag wordt ook het trendsonderzoek van Smart Profile gepresenteerd over het gebruik van cloud-diensten in het zakelijk segment van Nederland. Verder zijn er diverse keynotes, een forum, parallelsessies en spreken CIO’s over hun ervaringen en best practices rond cloud business technologie.

Steeds meer organisaties, zowel bedrijven, overheden als non-profit organisaties, verplaatsen hun IT-activiteiten naar de Cloud. De IT-infrastructuur en beheeractiviteiten veranderen door de acceptatie van innovatieve technologieën zoals Cloud, Edge Computing, IoT, Containers, DevOps en AI. Dat vraagt ook om een nieuw manier van managen en werken.

Het Dutch IT Cloud Event geeft de bezoekers alle relevante informatie over cloud business technologie. Tijdens keynotes en parallelsessies wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen en kansen met betrekking tot cloud-services, multi-cloud, data management, software defined networking, IaaS en SaaS. Verder is er een interessante informatiemarkt.

Onderzoek

Smart Profile presenteert die dag de Dutch IT Cloud Survey. Dit onderzoek presenteert de stand van zaken rond het gebruik van verschillende cloud business toepassingen door IT-beslissers. De survey biedt een uitgebreide marktanalyse en een eindgebruikersanalyse, uitgevoerd op basis van een onderzoek in combinatie met de markt intelligentie die Smart Profile continu in kaart brengt en actualiseert.

CloudLunch

Tijdens de uitgebreide CloudLunch hebben bezoekers ruim de tijd om te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

Word nu partner

Participatie aan dit evenement is interessant voor leveranciers en distributeurs die graag hun Cloud aanbod willen tonen en verkopen via channel partners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. In de aanloop van het congres vinden tijdens het ‘Dutch IT Cloud Project’ interviews plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de april 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Cloud Event neem contact op met:

Yvonne Bansagi: 06- 23530399, of e-mail:  y.bansagi@dutchitchannel.nl

Event Information

Groenekan, The Netherlands

unknown

Contact Information

y.bansagi@dutchitchannel.nl

Visited 247 times, 2 Visits today

Add a Review

You must be logged in to post a comment.

Related Event

DSISC 2020

London, United Kingdom

DSISC 2020 – The conference aims to foster and conduct collaborative interdisciplinary research in state-of-the-art methodologies and technologies within Data Science conference 2020. Read more…

AIBC Summit Malta

Ta Qali, Malta

The AIBC Summit Malta, produced by SiGMA Group, based in Malta, is now a truly world class event taking place in both Malta and Manila, Philippines. Read more…

Data Centres Ireland

Dublin, Ireland

DataCentres Ireland: Meet the Market Now in its ninth year, DataCentres Ireland is the country’s largest event which brings together all those involved in the dynamic Irish DataCentre Market. Read more…